Pinhani, Artık Daha Zengin
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Magazin « Pinhani, Artık Daha Zengin
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Pinhani, Artık Daha Zengin  (Okunma Sayısı 469 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

venun

*

Üye No : 2176
Konu  : 26

= 20

Durumum:

« : 02 Haziran 2008, 13:40:26 »

İlk albümleri İnandığın Masallar'la müzikseverlerin arasında güçlü bir bağ kuran genç grup Pinhani, nihayet ikinci albümüyle karşımızda. Zaman Beklemez adını verdikleri yeni albümlerinde yer alan birçok şarkının ilk albümden önce yazıldığını söyleyen grup, 50-60 şarkı arasında çok eleme yaptıklarını, geriye kalanlarla bir albüm daha yapabilceklerini söylüyor. 11 şarkıdan oluşan Zaman Beklemez'de 10 şarkının söz ve bestesi gruba ait. Üstelik müzikal açıdan çok daha başarılı. Sinan Kaymakçı, bunun için özellikle çaba harcadıklarını, çünkü ilk albümde Akıl Eldes'e fazla yüklendiklerini ancak bu albümde kendilerinin çok daha çalıştığını söylüyor. Ki anlaşılan, gerçekten çok çalışmışlar. Zaman Beklemez'de adeta enstrüman zenginliği yaşanıyor.

melancholic

*

Üye No : 12530
Konu  : 15

= 48
and I miss you like hell

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 19 Nisan 2009, 14:29:45 »

ben sevmedim "zaman beklemez" albümlerini sevemedim bi türlü cık olmadı  manyak11 farklı bir ton yoktu sanki şarkılarda veya benim ruh halime uygun değillerdi.bilemedim  :L

... and I need all the love that I can get, and I need all the love that I can't get to...

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Hors de prix (2006) - Zengin Avc?s? - Priceless Sinema ve Tiyatro Jeogen 0 295 Son Mesaj 19 Temmuz 2007, 09:24:20
Gönderen: Jeogen
Hors de prix (2006) - Zengin Avc?s? - Priceless Torrent & Emule Yabancı Filmler Jeogen 0 353 Son Mesaj 19 Temmuz 2007, 09:26:31
Gönderen: Jeogen
Disklerin gücü - Daha hızlı ve daha güvenli PC'ler Bilim Kurgu X 0 221 Son Mesaj 18 Temmuz 2008, 14:24:07
Gönderen: X
ah bi zengin olsamm......... :) jeOgenYUN just 7 465 Son Mesaj 25 Mayıs 2009, 22:11:59
Gönderen: RocKunzeL
Pinhani - Sevmekten Usanmam Video Klipler Carcass 0 317 Son Mesaj 25 Kasım 2010, 16:05:30
Gönderen: Carcass
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc