Rica..
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Rica..  (Okunma Sayısı 179 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

warworn

*

Üye No : 967

= 6

Durumum:

« : 14 Ekim 2011, 23:13:35 »

Biri Türkçe Rock müzik paylaşımı bölümündeki linkleri kontrol edebilir mi pek çoğu ölü.. hotfile linki ve telif hakkı bla bla öldüm diyor.. yani ben bu forumda bir tek ordan müzik sömürüyorum o hoşuma gidiyo onu söylüyeyim dedim.. diğer bölümleri bilmem.. sen yap et demeyin yapmam.. ama yaparsanız sömürürüm.. 3 yıldır bu forumu, özellikle türkçerock bölümünü sık sık takip ediyorum.. severek ve beğenerek sömürüyorum.. iyi ki varsınız hacılarım, hocalarım... DA hadi birileri el atsın şu linklere lütfen.. bu arada mualefetlik yapıcak olan 2. bir rica olarak bu post a cevap yazmazsa sevinirim.. çok sinir olurum öyle şeylere.. teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.. umarım sıkıcı olmadım..  :)
Gönderilme zamanı: 14 Ekim 2011, 23:10:11
Bu arada 4 yıl olmuş yanlış olmasın   karizma  :) ilk 1000'deyim bu foruma üye olmada..  :D ne sömürmüşüm be senelerdir  :D 13. mesaj daha.

brn

*

Üye No : 20377
Yas : 19
Konu  : 0

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 28 Ekim 2011, 11:19:08 »

kesinlikle katılıyorum sana hangi albümü indirmek istesem linkler çalışmıyor istek bölümüne yazıyorum ona da cevap gelmiyor artık bu duruma bir çeki düzen verilmeli lütfen !!!

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Tan - Rica Ederim [2oo5] + yeni albümden 1 parça [2oo7] Pop, Arabesk & Fantazi Albümler Jeogen 0 535 Son Mesaj 14 Temmuz 2007, 20:34:12
Gönderen: Jeogen
Davetiye Rica Etsem. Davetiye İstiyorum! Gülay Avcı 1 118 Son Mesaj 14 Ağustos 2011, 00:35:10
Davetiye Rica Edicektim :) Davetiye İstiyorum! Mehmet Hamzakadı 1 121 Son Mesaj 14 Ağustos 2011, 00:37:41
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc