richey edwards (Lost souLs)
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « MÜZİKSEL YAŞAM « Efsaneler « richey edwards (Lost souLs)
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: richey edwards (Lost souLs)  (Okunma Sayısı 211 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manifesto13

*

Üye No : 8555
Yas : 24
Konu  : 6

= 21

Durumum:

« : 29 Ocak 2009, 21:23:02 »

Hollanda da hippi Lerin agırlıklı olarak takıldıgı bi bar da göründüğü haberi ile hayranlarının ve ailesinin oraya akın etmesi de sonuç getirmemişti.sonrasında 1 şubat 1995 günü londradaki embassy otelide görülen ve bir daha bulunamayan "the manic street preachers"grubunun gitaristi.güney galler doğumlu richey edwards hiç bir zaman normal olarak adlandırılmadı.
pop`un populer olduğu bir zamanda punk tavırlarıyla dikkat çeken bir grubun görüntüsüyle en ilgi çekici üyesiydi ve bu konuda yptığı yorum beni etkilemiştir. "benim gibi umutsuz derecede depresif bir kişilikseniz,
giyinip süslenmek tek kurtuluş yolunuz.gençken tek istediğim şey fark edilmekti.hiçbir şey beni daha fazla heyecanlandırmıyordu.bende elimdn geldiğince giyinip süslendim.rezillik ve can sıkıntısı hep yanyana oluyor."
richey,manic street preachers`in rodisi ve şöförü olarak çalışmaya başladıktan sonra gruba dördüncü eleman olarak katıldı.müzik aleti çalma yeteniği pek yoktu.zaten onun işi sözcüklerdeydi.o hayatı boyunca depresyonla savaştı.kendine zarar verme hastalığı kayıplara karıştığı güne kadar devam etti.
1991 yılında bir röportaj sırasında muhabirin "siz sahici bir grup musunuz?" sorusuna karşılık koluna grup da 4 kişi oldukları için "4real"³ (4 gerçek) yazısını kazımıştı. Lakabı Lost souls (kayıp ruh) olarak anılmakda.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2009, 21:36:43 Gönderen: manifesto13 » Logged

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: kayip ruh richey edwards

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Purified In Blood - Reaper Of Souls (2006)Tarz : Metal/Thrash/Hardcore Metal albümler Jeogen 0 356 Son Mesaj 22 Temmuz 2007, 17:57:10
Gönderen: Jeogen
Infidel - Forgotten Souls | Demo | 2007 | Death Metal/Hardcore Metal Albümler Jeogen 1 429 Son Mesaj 04 Haziran 2008, 01:33:43
Gönderen: sisko_cartman
Testament - Souls of Black[1990] // jg - by Nemesis Metal albümler Nemesis 2 373 Son Mesaj 26 Kasım 2008, 19:24:26
Gönderen: fırtına kurt
Lost Adası MU kıtası mıdır jeoGEnVEZE valié 3 355 Son Mesaj 20 Ocak 2009, 15:04:15
Gönderen: Samroomes
Chthonic - Where The Ancestors' Souls Gathered (1999) Metal albümler bn 0 157 Son Mesaj 27 Aralık 2010, 20:33:48
Gönderen: bn
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc