Sabah programları
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: Sabah programlarını izliyor muyuz,ne düşünüyoruz ?  (Oylama kapandı: 25 Aralık 2008, 02:47:14)
Destekliyorum.. - 1 (8.3%)
Protesto Ediyorum.. - 11 (91.7%)
Toplam oy: 12

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Sabah programları  (Okunma Sayısı 667 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nemesis

*

Üye No : 3033
Yas : 19
Konu  : 350

= 1160

Durumum:

« : 11 Aralık 2008, 02:47:14 »

Sonuna kadar....   protesto ediyorum  :D Çok gereksiz bir şey(ler) bence..

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 11 Aralık 2008, 02:49:39 »

Nefret  yokyok

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

KiRpİ

KiRpİ
*

Üye No : 1174
Yas : 23
Konu  : 369

= 1035
~|| кιяρι ||~

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 11 Aralık 2008, 09:03:54 »

Sabah programları Out
Gece Programları İn(disko kralı)

Mıghty

*

Üye No : 5640
Yas : 17
Konu  : 9

= 30
xoxo

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 11 Aralık 2008, 10:43:09 »

sonuna kadar protesto ederim   yokyok

nolur nolur nolur bu suç belki af bulur nolur nolur nolur kendini bana ver.
 :D :D

etkisiz_eleman

not o-fucking-kay

*

Üye No : 401
Yas : 22
Konu  : 142

= 1626
Bu neyin kafası?

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 11 Aralık 2008, 11:25:56 »

Olmaz olsun onlaarr,hepsi yansın !

Sana baktıkça güzelleştim.
Çiçek oldum, çocuk oldum, aşık oldum.

ies

*

Üye No : 329
Yas : 26
Konu  : 225

= 10017
Şeytan Bunun NeReSinde

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 11 Aralık 2008, 12:16:09 »

eskiden hiç denk gelemiyordum..sabahları okul yüzünden...şimdi arada denk geliyorumm..
bu kadar gereksiz bukadar düzeysiz programlar nası olur diye düşünüyorum..
sonuna kadar protestoo..

just

Júst

*

Üye No : 4970
Yas : 21
Konu  : 210

= 709
-Halay Başı-

Durumum:

« Cevap yaz #6 : 11 Aralık 2008, 12:39:12 »

sabah sabah sedasayan 4 ever  :D :D :D :D  gitrcii

I'm Just  karizma
Nasrettin hoca öfkelenip 1 tane sarmış
Eşşeğin üstüne o yüzden ters oturup yoluna bakmış...

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Yas : 23
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #7 : 19 Aralık 2008, 05:47:24 »

Mesut Yar: Esra Ceyhan'a Tuzak
Kanal D'de canlı yayınlanan "Esra Ceyhan'la" programını önceki gün arayan dinleyici, bir kadına nasıl tecavüz ettiğini, diğer kadınlara da nasıl tacizde bulunduğunu açık açık anlattı.

Bu sözler Esra Ceyhan'ı şoke etti.

Bu kişinin bir tacizci değil, Alem FM'de program yapan Zeki Kayahan Coşkun'un dinleyicilerinden biri olduğu ortaya çıktı. Atila adlı bu kişi, Zeki Kayahan Coşkun'un isteği üzerine Esra Ceyhan'a bu tuzağı kurmuş...

Skandal mı istiyotsunuz, alın size skandal...

Önceki gün Posta Gazetesinin yazarı sevgili Haydar Dümen hocamızın da katıldığı Esra Ceyhan'la (Kanal D) programına telefonla katılan "ismini verme istemeyen vatandaş" yaptığı sapkınlıkları canlı yayında utanmadan anlattı...

Aile içi ilişkiden çeşitli sapkınlıklara kadar maceralarını ballandırmaktançekinmeyen vatandaş anlattıkça Esra Ceyhan şaşkınlıktan küçük dilini yutuyordu. Sonunda teşhisi Haydar Dümen koydu; "Hasta bu adam!"...

Kuşak programlarının geldiği seviye, o programlara kontrolsüz katılan konukların şuursuzluğu anlamında inanılmaz bir örnekti bu. Ama...

İşte o ama önemli. Çünkü ismini vermek istemeyen Atila bey aslında bir radyo programından türemiş çakma bir kişilikti.

Alem FM'in ünlü programcısı Zeki Kayahan Coşkun'un Matrax programında yaratılan Atila Bey karakteri bugüne kadar çeşitli TV programlarına telefon yoluyla katılmış vebaşta program yapımcıları olmak üzere herkese feyk atmıştı...

İşin ilginç tarafı son ana kadar bizzat stüdyoya gelip canlı yayına katılması için para dahil her türlü teklif yapılan Atila Bey'in foyası tüm Matrax dinleyicileri tarafından biliniyordu...

Kendi iç dünyasının dışındaki dünyaya algılarını kapatan TV yapımcıları ise nasıl bir oyuna geldiklerinden habersiz reyting uğruna işte böyle takla atıyordu.

Daha önce dinleyicileriyle birlikte Petek Dinçöz, Müge Anlı ve çok izlenen kadın kuşaklarına böyle şaka eylemleri hazırladıklarını söyleyen sevgili Zeki meseleyi çok net ortaya koydu konuşmamızda...

"Reyting için müthiş bi kontrolsüzlük yaşanıyor ekranlarda. Kimlikleri araştırılmadan yayına çıkarılan tipler birbirinden iğrenç hikayeleriyle izleyenlerin kanını donduruyor...

İşte biz tam da bu noktaya dikkat çekmek için böyle örgütlü şakalar planladık. Ve haklı çıktık.

Kimse kim olduğumuzu sormadan anlattığımız hikayelerin büyüsüne kapılarak çeşitli teklifleri önümüze yığdı...

Son olarak Esra Ceyhan'ı işlettik ve yayında sarf edilen iddialar ciddi gazete ve internet sitelerinde manşet oldu. Bunun üzerine bir de meseleleri canlı yayında anlatmamız için stüdyoya davet edildik. Yayıncılığın geldiği durumun vehameti ortada işte..."

Evet bir yandan çok güldük ama Zeki haklıydı. TV dünyasında reyting uğruna yaratılan kontrolsüzlük sonunda kendi kurbanı oldu.

Şükür ki şimdilik mizah yoluyla...

Galiba başımızda kılıç gibi sallanan şu reyting belasını topyekûn gözden geçirsek iyi olacak; fırsat bu fırsatken!

böyle bişey işte bu programlar. protesto elbette  yokyok

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Her telefonda olması gereken programlar Cep Program, Tema, Oyun « 1 2 3 4 » Jeogen 32 3505 Son Mesaj 08 Temmuz 2010, 02:32:49
Gönderen: behlül kaçar
sabah kalkınca ne yaparsın ?? jeOgenYUN « 1 2 3 4 » hyprt 39 2173 Son Mesaj 10 Şubat 2009, 14:34:27
Gönderen: hakanallica
izdivaç programları Protesto Edilenler « 1 2 » ies 19 1063 Son Mesaj 17 Aralık 2008, 21:01:12
Gönderen: Beatles
Reyting Programları Tv Programları rLx 4 446 Son Mesaj 24 Ekim 2009, 00:08:29
Gönderen: RocKunzeL
Bora Duran - Her Sabah Pop, Arabesk & Fantazi Albümler sterlicya 4 725 Son Mesaj 02 Mayıs 2012, 16:47:27
Gönderen: sine
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc