Sen ne yaşadın bilmiyorum. Ben seni safça seviyorum.
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « YAZIYORUM ÖYLEYSE VARIM « Yazıyorum « Sen ne yaşadın bilmiyorum. Ben seni safça seviyorum.
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Sen ne yaşadın bilmiyorum. Ben seni safça seviyorum.  (Okunma Sayısı 597 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KFkeds

*

Üye No : 32101

= 9

Durumum:

« : 07 Kasım 2010, 16:17:07 »

Dün değdi tenin tenime ilk defa. Belki bilerek yada yalnışlıkla. Ama değdi. Bir bebeğin toprağa ilk dokunuşu gibi... Dokundu elin elime.
Dokunduğu anda başladı yangın. Kaldırdım kafamı usulca. O kor edici delip geçen gözlerinle karşılaştım. Parlıyor muydu,yoksa kalbinin yansıması mıydı, ah bilemiyorum. Hiç çekme elini istedim hiç bitmesin bu yangın. Çekersen sanki donacakmışım gibi hissettim. Sensiz donuyorum. Donmasam varlığında sıcaklığının kıymetini bilebilir miyim bilemiyorum. Ben sadece seni safça seviyorum.
  Dün ilk defa göz kırptın bana. Bakamıyorum gözlerine. Kalbine ulaşmaktan korkuyorum. Ya başkasını görürsem? Yok dayanamam buna. Bakmaya korkuyorum gözlerine. Hoş bakınca da kendimi alamıyorum ya. Nefessiz okyanusa dalar gibi dalıyorum gözlerine,çıkamıyorum...Boğuluyorum..Tek hissettiğim.. Ben gözlerinde ölüyorum..
 Dün ilk defa korktum kendimden.. Sensizken alacağım halden.. Sensiz benden.. Ne kadar yakınındaysam o kadar uzaklaşıyorum kalbinden.. Ufak bir parça istiyorum o yerden..kalbinden..Kenarda köşede olsun farketmez.. Isınırım sıcaklığında.. Alabora olmuş bedenimde sığındığım limanımsın sen. Hiç demir almak istemediğim..
 Dün ilk defa seni unutamayacağımı anladım.. Ve hiçbir zaman benim olmayacağını...Girsem ya yüreğine. Ses çıkarmam ki ben dururum köşede. Eğerim kafamı bakarım yere.. Rahatsız etmem seni. Bir kere bile..
 Nolur bakma gözlerime.. Kömür gibi yakıyorsun beni.. Ruhum ölüyor. Ben ölüyorum.. Ben solmak istemiyorum anne kurtar beni diye haykırmak istiyorum..Dudaklarım titriyor sana söyleyemediğim için yazdığım her kelimede.. Kapıyorum gözlerimi.. Oynuyor parmaklarım kalbimin komutlarıyla.. Ben seni neden böyle seviyorum..Kurtar anne.. Ben burada ölüyorum..
Tam da unutmaya şartlamıştım ruhumu.. Acıtmayacaktı gözlerin eskisi gibi.. Tam unutma anında geri geldin bana.. Dedim ya dün elin değdi elime ilk defa.. Acıdı.. Acıdı çünkü yandı.. Vede yaktı.. Tek taraflı bir yangındı bu.. Sen bir izmarittin ruhum kocaman bir orman.. Parça parça tek tek yaktın herşeyimi.. Evsiz kaldı duygularım.. Yoksun kaldı ümitlerim.. Kaçacak yer bulamadı yandı kül oldu sözlerim..
Sen ne yaşadın..bilmiyorum. Ben seni sensiz yaşadım be gülüm. Yaşıyorum da.. Konuşamıyorum yanında.. Yok sözlerim.. Kelimeler yok dudaklarımda..

ironic93

*

Üye No : 32027
Yas : 19

= 3

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 07 Kasım 2010, 18:19:11 »

Güzel bi yazı. Ama su son paragraftaki gülüm tamamen değiştirmiş yazının görünüşünü yahu  :L

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Seviyorum Seni - Onur Ak?n Tek Tek Pop Parça İndir njtbcrn 2 478 Son Mesaj 18 Haziran 2009, 09:19:35
Gönderen: Kaan54Sioux
Ebru Yaşar - Seviyorum Seni 2008 Pop, Arabesk & Fantazi Albümler X 2 420 Son Mesaj 07 Eylül 2010, 23:19:46
Gönderen: profsedat
Seni seviyorum ama .............? jeoGEnVEZE « 1 2 ... 12 13 » just 122 5181 Son Mesaj 13 Temmuz 2010, 19:16:26
Gönderen: rosetta
Not: Seni Seviyorum - P.S I Love You Yabancı Filmler « 1 2 » manikdepresif 10 756 Son Mesaj 09 Aralık 2010, 16:29:53
Gönderen: CradLeStoNe
İlhan İrem - Seni Seviyorum.. Rock Albümler infortune 2 963 Son Mesaj 18 Eylül 2009, 20:42:21
Gönderen: infortune
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc