Sözlükte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Uyarılar
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Mor Tarzzzz.. « Forum « JEOGEN KULLANIM KILAVUZU « Duyurular « Sözlükte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Uyarılar
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Sözlükte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Uyarılar  (Okunma Sayısı 509 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

etkisiz_eleman

not o-fucking-kay

*

Üye No : 401
Yas : 22
Konu  : 142

= 1626
Bu neyin kafası?

Durumum:

« : 12 Temmuz 2009, 21:57:58 »

Değerli sözlük yazarları, sözlüğümüzün gelişimi ve refahı için bazı kurallar gerektiğini düşündük. Hepimiz ne yapmamız gerektiğini zaten biliyoruz ama bu kuralların da yazılı olarak duyurulması gerekmektedir.

* Sözlüğün, forumun geyik bölümünden çok farklı olduğunun unutulmaması gerekiyor. Ordaki gibi üstte sizden önce yazılana cevap verme gibi bir durum söz konusu değil.

* Bir yazar başka bir yazara hiçbir şekilde hakaret edemez. Yazdıkları onun düşüncesine ters gelse bile böyle bir hakkı yoktur. Konularda tartışmak, diğer bir yazarı rencide edecek yazılar yazmak kesinlikle yasaktır.

* Yazılarınızda smiley diye adlandırdığımız ikonlardan kullanmamaya özen göstermeniz gerekmektedir. : ) veya : D gibi.

* Bir konuya kendi yorumunuzu katmanız, çok sayıda bkz. vermenizden daha önemlidir. Ayrıca, konu açıldığında konuyu açanın ilk olarak tanım yapması daha uygundur. Tanım yapmadan bkz. vermek yasaktır.

* Yazım ve noktalamaya ve konu başlıklarının açıklayıcı olmasına çok dikkat edilmelidir.

* Başlık hakkında hiçbir fikriniz yoksa o başlığa mesaj yollamanızın da bir anlamı yoktur. Bu şekilde gereksiz boş mesaj yazanlara ve yukarıdaki kuralları ihlal edenlere gerekli uyarılar bu başlık altından yapılacaktır.

Sana baktıkça güzelleştim.
Çiçek oldum, çocuk oldum, aşık oldum.

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 12 Temmuz 2009, 22:58:27 »

heh böyle bi'şey bekliyodum ben de, eline sağlık etkisiz.

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2028

= 13437
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 12 Temmuz 2009, 23:21:58 »

Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına..
1. uyarı Nemesis'e, gönderdiğin entrynin hemen arkasından bir entry daha yollamak yerine düzenle diyerek istediğin eklemeyi yapabilirsin genç.
2. uyarı genel manada (şimdilik isim vermeyeceğim) arkadaşlar bilmediğiniz, hiç bir fikir sahibi olmadığınız bir başlığa yorum yapmayınız. Yorumunuzdan aslında o konuyu hiç bilmediğiniz gayette anlaşılıyor ve böyle mesajlar sözlüğün kalitesini düşürür. Kimse kişisel almasın şimdilik, ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

njtbcrn

*

Üye No : 373
Yas : 21
Konu  : 77

= 7307
bütün rüyalarım seninleeğ

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 14 Temmuz 2009, 21:25:55 »

Rica ediyorum dahi anlamındaki de'leri ayrı yazınız. cidden kötü gözüküyo, valla bak.

içim aşk, içim değişmez.

ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur

etkisiz_eleman

not o-fucking-kay

*

Üye No : 401
Konu  : 142

= 1626
Bu neyin kafası?

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 14 Temmuz 2009, 23:26:53 »

arkadaşlar, yazdıktan sonra bi dönüp hata yapmışım mı ne yazmışım diye bakar mısınız, lütfen. karalama gibi olmasın, en azından özen gösterilmiş gibi dursun.

Sana baktıkça güzelleştim.
Çiçek oldum, çocuk oldum, aşık oldum.

FlasHCaN

*

Üye No : 4391
Yas : 20
Konu  : 4

= 15

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 23 Eylül 2009, 23:42:29 »

Sözlüğe üye olunmuyormu ?

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: google com

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Yasal uyarı!!! Duyurular Jeogen 0 916 Son Mesaj 16 Temmuz 2007, 09:03:12
Gönderen: Jeogen
Yeni Konu Açacakların Dikkatine! Yeni Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler! Duyurular Jeogen 1 612 Son Mesaj 27 Haziran 2009, 02:05:07
Gönderen: manikdepresif
Her telefonda olması gereken programlar Cep Program, Tema, Oyun « 1 2 3 4 » Jeogen 32 3158 Son Mesaj 08 Temmuz 2010, 02:32:49
Gönderen: behlül kaçar
Dikkat tembellerin uymas? gereken kurallar!!! Resimler, Çizimler ve Karikatürler « 1 2 » hyprt 11 1516 Son Mesaj 20 Temmuz 2008, 22:54:02
Gönderen: Jeogen
Akademik Uyarı (by ies) Amatör Gruplar ies 5 1483 Son Mesaj 02 Eylül 2008, 20:07:13
Gönderen: dArK_aNgEL
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc