Telefon
Ana Sayfa
Forum
Etiketler
Ban Listesi
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Jeogen.com | Bir rock serüveni..
«
Forum
«
YAZIYORUM ÖYLEYSE VARIM
«
Yazıyorum
« Telefon
Sayfa: [
1
]
Asagi ittir
« Önceki sayfa
Sonraki sayfa »
Gönderen
Konu: Telefon (Okunma Sayısı 573 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aimles_s
Üye No :
720
Konu  :
36
=
1936
Durumum:
Telefon
«
:
02 Eylül 2009, 20:20:35 »
“Öptüm canım” dedi telefondaki arkadaşım. “Görüşürüz” dedim. Daha telefon elimdeyken “canım” kelimesini tekrar duydum. Bir an sanki arkadaşım beni konuşmaya geri çağırıyormuş gibi telefona baktım. “Nerdesin sen?” sorusuyla,sesin karşı masadan geldiğini anladım. “Canım” ı arkadaşım bırakır bırakmaz karşı masadaki bayan almıştı. Pek bırakacağa da benzemiyordu. Konuşması boyunca bu kelimenin farklı versiyonlarını (canım yaa,canımsın,canım benim) defalarca kullandı. Konuşmasının sonunda bulunduğumuz yeri tarif ederek “bekliyorum canım” dedi. Telefonu kapattı.
Yanındaki adam “kim o?” diye sordu. O ana kadar mimikleriyle “canlar gelin bir olalım” sinyalleri yayan bayanın yüzü bir anda değişti. Önce dudakları bir memnuniyetsizlik ifadesi aldı,sonra eli “salla ya” manasında bir hareket yaptı ve sonunda ağzı açılarak o ana kadar kullandığı bütün “canım” ları kovalayan o kelimeleri çıkardı. “Öff yavşağın teki işte!”
O kadar şaşırdım ki,ne yapacağımı bilemediğimden ,bir an hala elimde duran telefonuma baktım. Tuş kilidini haber veren büyük anahtarı gördüm. Anahtar kaybolunca tekrar bayana baktım. Biraz önce canım bombardımanına tuttuğu insanın “yavşaklığını” anlatıyordu. Canım seviyesinden yavşaklığa ani bir düşüş yaşayan o insan birazdan aramıza katılacaktı ve sanırım bu “yavşak” insan buraya ulaşır ulaşmaz tekrar “canım” olacaktı. Canım sıkıldı.
Telefonlardan dalga dalga yayılan sevgiye her yerde rastlıyoruz. O gün bulunduğum mekanda,farklı masalarda yapılan telefon görüşmelerinde 4 adet canım,2 adet aşkım ve 2 adet kuşum karşılarındaki insanlara bir samimiyet tonlamasıyla gönderildi.Sadece burda bir cafede canlar,aşklar ve kuşlar havada uçuştuğuna göre ,ülke genelinde korkunç bir sevgi sarfiyatı olmalıydı.
Bende az önce bir arkadaşımın “can”ı olmuştum. Karşı masadaki Bayan Canım’ın telefonu kapatır kapatmaz sevgiden tiksintiye dönüşen suratını görünce bir an şüpheye düştüm. Acaba bende birilerinin canı,aşkı yada kuşu olduktan sonra aynı kişilerin geri zekalısı,salağı,hatta yavşağı oluyor muydum?
Yaşadığım yerdeki ilk yıllarımdı. Çok arkadaşım yoktu. Uzun zamandır burda yaşayan arkadaşımın “mutlaka görüşelim” temennisini ciddiye alacak kadar yalnızdım. “Mutlaka görüşelim” in diyaloglarda boşluk doldurmak için sarf edilen temennilerden biri olduğunu biliyordum. Yine de,yaşadığım yalnızlık yüzünden ,bu temenninin sahiplerini ara sıra arayıp onlarla buluşmaya çalışıyordum. Bir Cuma akşamı evde oturmaktan sıkılınca ,dışarı çıkıp takılmaya karar verdim. Boş bir masa bulabilmek için uzun süre dolandım. Tek kişi olduğumdan mekandaki tüm garsonların canı çok sıkkındı. Sonunda bir masa bulabilmiştim
.
Garsona bir bira söyledikten sonra çevreyi kesmeye başladım. Gelen birayı hızla içtim. Sıkıntım geçmiyordu. “Mutlaka görüşelim” diyen arkadaşlardan birini aradım. “Canım ne haber?” diye açtı telefonu. Konuştuk. Bir arkadaşı ile oturuyormuş. Sonra bir boşluk oldu. Sanırım,o boşluğu doldurmak için “gel istersen” dedi. Hemen “olur” dedim. Bulundukları yeri tarif etti. Derhal “tamam” dedim.
O aralar karşımdakinin telefonu kapatmasını beklemek gibi garip bir huy edinmiştim. Bekledim. Ağzı telefondan ayrılınca bulunduğu mekanın sesi çoğaldı. Ortamdaki insan sesleri ve çalan Yaşar’ın “nasıl ki evlerin odaları varsa” diyen sesin arasında kısa bir an bir ses daha duydum. “Yaaa”..
Arkadaşımın sesiydi. Sonra tüm sesler kesildi. Telefon bir süre daha kulağımda kaldı. Şaşırmıştım.”Y” harfinin yanı başında uzayan “a” sayısı durumu anlamam için yeterliydi.
Yine de kafamda ,duyduğum sesi tamamladım. “Yaa aman yaa!”.. Telefonu kulağımdan çektim. Sonra başka bir versiyonla sesi yine tamamladım. “yaa öff ya!”. Sonuç değişmiyordu. Tamamı ne olursa olsun ,duyduğum “yaa” sesi, benim yanlarına gidecek olmamdan duyulan rahatsızlığın başlangıç sesiydi. Bir an ne yapacağımı bilemedim.10 derecelik bir açıyla baktığım şu dünyada kendimi yalnız ve bedbaht hissettim. Açımı değiştirmeden hesabı istedim.
İnsan evladı, bazen sevdiği bir insanı bile yanında görmek istemez. Normaldir. Ama bu durumun açığa çıkması açıklanabilir değildir. Beni istemeyen arkadaşımın çağırdığı yöne doğru yürüyordum, ama gidip gitmeyeceğimden emin değildim. Ama hala çağrıldığım yöne doğru yürüyordum. Yürürken aklıma başka bir “yaa” lı versiyon geldi. “yaa buda nerden çıktı yaa!”. İki yaa arasındaki bütün kelimeler ahelimdeydi. “Yaa” ların arasına sıkışmış bir adam olmak istemiyordum. Gitmeyecektim. Mekanda belirmeyecektim. Mekana girince ,bana doğru “buradayız” anlamında kalkan bir el görmek istemiyordum. “Ne haber canım” diyen bir ağzın iki yanındaki yanakları öpmek istemiyordum. Tuvalete gidince hakkımda konuşuyorlar mıdır diye düşünmek ve tuvalet dönüşünde “geliyor sus” anlamında hareket eden kaş görmek istemiyordum. Böyle iyiydi.
O gün beni istemeyen arkadaşıma attığım mazeret bildiren mesajıma “ok.canım..” cevabını aldım. Telefonlarda “canım”, hayatın geri kalanında “yavşak” olan adamınsa benim gibi işin iç yüzünü öğrenme şansı yoktu. Mekana geldiğinde kendisini “ne haber canım?” diye karşılayan Bayan Canım’ı yanaklarından öptü. Stratejik yerlere canım serpiştirerek hararetle konuştular. “Yavşaklık” ortadan toz olmuştu. Bir ara Bayan Canım’a bir telefon geldi. Telefonu bu sefer “Aşkım ne haber?” diye açtı. “Aşkım” derken erotik bir dizaynla büzülen dudakları görülmeye değerdi. Telefonun ucundaki kişi bu dudakları görse bambaşka hayallere dalabilirdi.
Dalmışım. Bayan Canım’a bakmayı abarttığımı o da bana bakınca anladım. Rahatsız olmuştu. Kafamı derhal İstanbul vapurlarının kalktığı limana doğru çevirdim. “Pardon canım” dedim içindem ,”çok pardon”.. “Ben yavşağın tekiyim”.
Fırat BUDACI
«
Son Düzenleme: 14 Kasım 2009, 02:20:03 Gönderen: aimles_s
»
metlen
Üye No :
15382
Yas :
31
urfa
Konu  :
2
=
7
ümünük gibiyim varya..
Durumum:
Ynt: Pardon Bayan. Ben Yavşağın Tekiyim !!!
«
Cevap yaz #1 :
02 Eylül 2009, 21:19:07 »
felaket güzel bir gözlem ve bunu bize aktardığın için teşekkürler.kimbilir kaç kişiye gidiyoruz böyle bi şey bilmeden gülüyoruz egleniyoruz dertleşiyoruz en kötüsü benliğimiz açıyoruz.ilginç valla çok ilginç.
peki ben söyle bi soru sorsam nasıl yanıtlarsınız ?
bu kadar şüpe yalan dolanda insan insana nasıl güvenebilir?
yani insan sarrafı olmayan kişiler benim gibi basit kişiler için soruyorum nasıl?
her şey olması gerktiği gibi derler.öyledirde.dengeyi bozmayın.dengeyi bozmayın.
aimles_s
Üye No :
720
Konu  :
36
=
1936
Durumum:
Ynt: Telefon
«
Cevap yaz #2 :
03 Eylül 2009, 00:58:07 »
Yahu yazının başlıkları hep yanlış kalmış aklımda. Düzeltelim de sonradan sorun çıkmasın,üzerimize almış gibi olmayalım
«
Son Düzenleme: 14 Kasım 2009, 02:22:02 Gönderen: aimles_s
»
Sayfa: [
1
]
Yukari firlat
Jeogen Tags
GoogleTagged:
telefona full yabanci mp3 indir
bir telefon mp3 indir
google
mp3 dowloand telefom wap
telefonuma sarki indir
indir telefona
telefona sarki indir
rock telefon sesleri
telefondan mp3 indir
telefonaindir www com
telefona full mp3 indir
mp3 indir telefona
telefona indir
indir telefona
pardon ben tekiyim
tek telefonun indir
telefona mp3 indir
telefon mp3 wap
telefona bedava sarki indir
telefona mp3 indirme
« Önceki sayfa
Sonraki sayfa »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
JEOGEN KULLANIM KILAVUZU
=>
23 Maddelik Jeogen Kuralları
=>
Davetiye İstiyorum!
=> Duyurular
=> Akıl, Fikir Ofisi
=> Forum Nasıl Kullanılır?
===>
İstek Yap
===>
İstek Listesi
===> Radyo Jg Hakkında
YERLİ MP3 İNDİREYİM
=> Rock Albümler
===> Tek Tek Rock Parça İndir
===> Seri Rock Albümler
===> Amatör Gruplar
=> Metal Albümler
===> Tek Tek Metal Parça İndir
===> Seri Metal Albümler
=> Pop, Arabesk & Fantazi Albümler
===> Tek Tek Pop Parça İndir
===> Amatör Pop
=> Enstrümantal & Jazz Albümler
=> Dj, Rap & Hip-Hop Albümler
=> Dizi, Film & Reklam Müzikleri
=> Nostalji & Sanat Müziği Albümler
=> Türkü, Özgün & Halk Müziği Albümleri
=> Torrent Yerli Albümler
=> Video Klipler
YABANCI MP3 İNDİREYİM
=> Rock Albümler
===> Tek Tek Rock Parça İndir
===> Seri Rock Albümler
=> Metal albümler
===> Tek Tek Metal Parça İndir
===> Seri Metal Albümler
=> Pop Albümler
===> Tek Tek Pop Parça İndir
=> Enstrümantal, Balkan, Etnik, Jazz & Blues Albümler
=> Dj, rap & Hip-Hop albümler
=> Dizi, Film ve Reklam Müzikleri
=> Torrent Yabancı Albümler
=> Video Klipler
FİLM İNDİREYİM
=> Türk Filmleri
=> Yabancı Filmler
=> Dizi & Kısa Filmler
=> Torrent & Emule Konser Görüntüleri
=> Torrent & Emule Yabancı Filmler
=> Torrent & Emule Türk Filmleri
PROGRAM İNDİREYİM
=> Full Program, Tema, Döküman
===> A - B - C - D
===> E - F - G - H
===> I - J - K - L
===> M - N - O - P - Q
===> R - S - T - U
===> V - W - Y - X - Z
===> 0 - 9
=> Cep Program, Tema, Oyun
=> Pc & Playstation Oyunları
MÜZİKSEL YAŞAM
=> Rock Müziğe Dair
=> Metal Müziğe Dair
=> Efsaneler
=> Grup, Konser & Albüm Fotoğrafları
=> Tarzzzz..
=> Albüm, Konser ve Şenlikler
=> Mekanlar
=> Yerli Sanatçılar ve Gruplar
=> Yabancı Sanatçılar ve Gruplar
=> Şarkı Sözleri (Lyrics)
===> Yabancı Şarkı Sözleri
===> Türkçe Şarkı Sözleri
=> Akor, Tab ve Notalar
jeoGENEL
=> Sen Yenisin Galiba?
=>
Jeogencilerin Fotoğrafları
=> jeoGEnVEZE
===> jeOgenYUN
=> Jeogen'in Destekledikleri & Protesto Ettikleri
===> Desteklenenler
===> Protesto Edilenler
===> Kararsız Kalınanlar
=> Kantin
===> Proje, Tez, Ödevler ve Ders Notları
=> Online Videolar
=> Kişisel Sayfam
=> Kim Kimdir?
=> Gruplar ve Birlikler
=> Mustafa Kemal Atatürk
JEOGEN GAZETE
=> Gündem
=> Sinema ve Tiyatro
=> Tv Programları
=> Kitap, e-kitap, Dergi ve e-dergi
=> Bilim Kurgu
=> Tartışalım
=> Magazin
=> Siyaset & Ekonomi
=> Futbol
===> Fenerbahçe
===> Beşiktaş
===> Galatasaray
=> Basketbol
YAZIYORUM ÖYLEYSE VARIM
=> Yazıyorum
=> Okuyorum
=> Felsefik ve Piskolojik Yazılar
=> Eğlenceli Yazılar
GÖRSEL
=> Kendi Çekimlerim
=> Photoshop
=> Duvar Kağıtları & Profesyonel Fotoğraflar
=> Resimler, Çizimler ve Karikatürler
JEOGEN TAVAN ARASI
=> Çöp Kutusu
Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı
Başlatan
Yanıtlar
Görüntülenme
Son Mesaj
/ Hangi telefon markas? daha iyi /
jeoGEnVEZE
«
1
2
3
4
»
CereNN
32
2341
04 Şubat 2009, 21:13:41
Gönderen:
just
SAMSUNG TELEFON ALMAYIN!!
Bilim Kurgu
karaakbaba
1
381
28 Şubat 2008, 18:24:17
Gönderen:
Jeogen
Duvarın arkasını gösteren telefon geliyor !
Bilim Kurgu
Nemesis
0
332
09 Ekim 2008, 16:55:44
Gönderen:
Nemesis
TeLefon MeLodiniz ??
jeOgenYUN
«
1
2