Uyku Pozisyonları ve Kişilik
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Uyku Pozisyonları ve Kişilik  (Okunma Sayısı 1100 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterlicya

*

Üye No : 8874
Yas : 21
Konu  : 378

= 1327
Müzik İyidir !

Durumum:

« : 12 Ekim 2009, 14:30:17 »

Fetus / cenin yatışı..

Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışardan sert görünüp aslında hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41′i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Kollar yanda dik yatış..

Bu şekilde uyuyunlar rahat, kalabalıkta rahat eden, yabancılara güvenen, sosyal insanlardır.. Buna rağmen, bazen kolay aldanabilirler..

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Yaşlı duruşunda yatış..
Yan yatış posizyonunda her iki kolunu öne uzatan kişiler doğal insanlardır. Şüpheci, kuşkucu, iyiliğe şüpheyle bakan özellikler taşıyabilirler. Karar vermekte zorlanırlar ancak karar verdiklerinde bunu değiştirdikleri nadirdir.

Asker yatışı..
Kollar vücudun yanlarında rahat bırakılmış yüz yukarı şekilde, sadece baş sağa sola dönecek şekilde yatanlar, sakin, sessiz, vakur, kişilerdir. Gereksiz yere konuşanlardan, yaygaradan hoşlanmazlar. Kendileri ve diğerleri için yüksek standartlar koyarlar.

Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış..

Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın etrafında olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, arkadaş canlısı ve girgin kişilerdir. Bunun yanında sinirli ve kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler.

Deniz yıldızı yatışı..
Yüz yukarı, kollar başın her iki yanına yastığa konulmuş açıkbiçimde yatanlar iyi arkadaş olurlar çünkü her zaman başkalarını dinlemeye hazırdırlar ve ihtiyacı olanlara yardıma koşarlar. Genellikle ilgi odağı olmaktan hoşlanmazlar.

Antropoloji'de verili olanın dışına çıkmak, egemen bakış açısından, egemenin aklından kopmaktır. Bunun adına bizim memlekette "arıza" Antropoloji deniliyor. Öyleyse gerçeğe dokunmak, gerçeği anlatmak ve yerlinin ve de "öteki"nin bakşışını yakalamak için, ne mutlu "arıza" çıkaranlara...

şpidişpidigezentospaa

*

Üye No : 2624
Yas : 22
Konu  : 26

= 59
oi!!

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 12 Ekim 2009, 14:34:24 »

ahada ben

Yüzü koyun yani bacaklarınız aralık ve düz, kollar baş hizasında yastığın etrafında olacak şekilde, başını sağa-sola çevirerek yatanlar, arkadaş canlısı ve girgin kişilerdir. Bunun yanında sinirli ve kolay incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi veya uç durumları sevmezler.

ne ara cektirmişim bu resmi yea.

''Neden meme uçlarımız yokmuş gibi davranıyoruz'' Sir Ley Leonold
(Bu konuşmadan sonra Londra'dan sürüldü, İrlanda'da küçük bir otel odasında beş parasız öldüğünde cebinde iki leblebi bulundu.(bitanesi azcık ısırılmış))
Nur içinde yat Ley...

Chucky

*

Üye No : 3044
Yas : 22
Konu  : 309

= 1014
Get Out !

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 12 Ekim 2009, 14:39:12 »

Yüzü koyun (serbest düşüş) yatış.. bende böyle yatıyorum ama sağ bacağı diz kısmısından biraz kırarak  :ı

Nafile mücadele , İsyanında yoksa Müzik !!

RocKunzeL

*

Üye No : 9167
Yas : 23
Konu  : 61

= 199
Melekdeğilkio

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 12 Ekim 2009, 18:42:04 »

yüzü koyun yatarım ama biraz daha delice bi yatış oLuo benimki :D genelde bi bacağım yatağın dışına çıkar..   yokyok

Susuyorum artık... Sustukça susuyorum.
Sustukça, üzérimé qéLén insanLardan kurtarmak için ruhumu,
suskunLuquma sarıLıyorum.
Ama yiné dé sapLanıyor yüréqime bazı keLiméLér.
BazıLarı da acıtıyor üstéLik…

tranquillity

*

Üye No : 8253
Konu  : 5

= 17
hımm bilemedim ben onu

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 15 Ekim 2009, 19:35:15 »

yatakta nasıl uyuduğumu bilmiorum ama kesin birşey söyleyeyim çok deli yatarım.pozisyon tanımam zopaa

sen dizime yattın,ben bir hikaye anlattım ve ortamda bişeler büyüdü...

melancholic

*

Üye No : 12530
Konu  : 15

= 48
and I miss you like hell

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 15 Ekim 2009, 21:34:57 »

Alıntı
Fetus / cenin yatışı..

Cenin şeklinde yani anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, dışardan sert görünüp aslında hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu tür kişiler birisiyle ilk buluşmalarında utangaç olabilir ancak kısa sürede rahatlarlar. Araştırmalarda 1000 kişiden % 41′i bu şekilde uyuduğu belirlenmiş. Kadınların erkeklerden 2 kat daha fazla bu poziyonda uyuduğu da tespit edilen diğer bir bulgu..

bildiğim iyi oldu  yokyok kesinlikle doğrudur sert göründüğüm ve hassas bir kalbe sahip olduğum.  :q

... and I need all the love that I can get, and I need all the love that I can't get to...

Okyanus~

*

Üye No : 15863
Konu  : 15

= 49
sıkılıyorum iyi de!

Durumum:

« Cevap yaz #6 : 24 Ekim 2009, 20:01:02 »

Cenin şeklinde,
kişiliğimin şifreleri ancak bu kadar ortaya dökülebilirdi..yıkıldım!
ama hayran kaldım olaya..
ne güzel uyuyormuşum,direkt ben burdayım der gibi..
teşekkürler yahu

Esaretin verdiği güvendendir içimizde halen hüküm süren yaşama isteği.

'Lady D'arbanville

melodi

*

Üye No : 15829
Konu  : 1

= 3

Durumum:

« Cevap yaz #7 : 30 Ekim 2009, 14:45:37 »

Deniz yıldızı yatışı..
bilmiyordum ama doğru   karizma

İyi ki varsın iyi ki yokum
gölgem var, iyi ki gölgem var
Bizi yalnız bırakmayan gölge

mantuss

*

Üye No : 24308
Konu  : 10

= 39

Durumum:

« Cevap yaz #8 : 09 Mayıs 2010, 14:06:25 »

Nerden biliyorki bu bunları yha =) şaşırdım..

darkex

*

Üye No : 1819
Konu  : 1

= 3
kayıpgidenzamanınyolcusu

Durumum:

« Cevap yaz #9 : 19 Mayıs 2010, 16:59:10 »

benim kollar yanda oluyo hep   :n

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Ki?ilik testi jeoGEnVEZE Jeogen 9 926 Son Mesaj 29 Ağustos 2007, 17:35:33
Gönderen: zıkkım
Nadide SULTAN-Tek Kişilik 2007 Tek Tek Full Albüm Pop, Arabesk & Fantazi Albümler Jeogen 1 364 Son Mesaj 11 Haziran 2008, 07:06:58
Gönderen: immLov
gecenin bi yarısında uyku sersesmliği ile anca bu kdr birseyler yapabildim:/ Photoshop d-li 2 528 Son Mesaj 17 Haziran 2008, 17:12:42
Gönderen: Jeogen
gecenin bi yarısında uyku sersesmliği ile anca bu kdr birseyler yapabildim 2 Photoshop « 1 2 » d-li 14 1874 Son Mesaj 11 Temmuz 2010, 16:06:09
Gönderen: behlül kaçar
Soyunma Şekline göre Kişilik Analizi! Felsefik ve Piskolojik Yazılar sterlicya 3 717 Son Mesaj 19 Mayıs 2010, 16:57:07
Gönderen: darkex
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc