Yağmurun Sessizliğinde...
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « YAZIYORUM ÖYLEYSE VARIM « Yazıyorum « Yağmurun Sessizliğinde...
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Yağmurun Sessizliğinde...  (Okunma Sayısı 323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mleviosa

*

Üye No : 28416
Yas : 17
Konu  : 1

= 3
Disconnectus Erectus

Durumum:

« : 19 Temmuz 2010, 20:25:26 »

Yağmur damlaları şehrin yüzüne damlarken,tıkırtılı sessizliğimin içinde yalnızlığımın cenazesi olan dünün ertesini,dünü,bugünün yarınını düşünüyorum…Kafamda kurguladığım kısa filmimde nice ödüllerin peşindeyim,uzun metraja koşuyorum…

Herkes hayal kurardı elbet…Bir şeyleri çok isterdik,doğamızda vardı.Ama kimse onun kadar hayal kuramazdı.Hayal kurarak gezmediği şehir,tanışmadığı yüz,dokunmadığı ten kalmamıştı.Hayalleri güzeldi,hayal hep güzeldi,hayal olduğu için özeldi…

Hayatınıda hayallerinin içine sıkıştırarak ufak şeylerle mutlu olan bir optimist oldu sonunda.Pollynanna’ya arkadaş oldu.Gecenin güne kavuştuğu anlarda uykuya daldı.Unuttu.Gerçekleri gördü ,büyüdü,büyüdükçe daha çok inandı,inandıkça da inandırıldı…

Kaybetti,sıcacık elinden sevgileri kopardı,yenilerini ekledi.Tekrar sevildi.Saçmasapan şeylere umutlandı,gerçeğe dönünce üzüldü.Kızdı en yakınına,küstü her şeye,bıraktı kendini,buhardan buğulanan camdan kalbe..

Yağmur dindi,daha o tıkırtıda uyuyamadan,bu yazıyı yazmadan uyumaya çalışsa o seslerin uyuşturucu sakinliğinde gözlerini kapatacaktı; bügünün tüm yitirilmişiliğine.Bitti işte,birgünü daha bitirdi.Dışarıda yağmayan yağmurun altında günü bitmemiş insanlar olsada…

~Moria Leviosa
30/03/2010 23:10

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged:

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Size Göre Bir Parçanın İçinde Geçen En Güzel Cümle yada Slogan? jeoGEnVEZE « 1 2 3 4 5 » valié 48 3722 Son Mesaj 26 Mayıs 2011, 20:13:43
Gönderen: Habbecik
CAN GÜNEY PROJECT sessizliğini Gitar Cafe Konseri ile bozuyor Albüm, Konser ve Şenlikler hakanallica 0 195 Son Mesaj 21 Şubat 2009, 15:38:11
Gönderen: hakanallica
Kazanın Peşinde Yazıyorum aimles_s 3 383 Son Mesaj 22 Kasım 2009, 13:08:25
Gönderen: Sbaufracku
Tamer Isli - Çekilen Acıları Sessizliğe Adamak(2009) Metal Albümler Darkside 2 742 Son Mesaj 04 Nisan 2012, 13:20:22
Gönderen: pentafans
Emre Aydın - Yağmurun Elleri Tek Tek Rock Parça İndir sterlicya 3 1211 Son Mesaj 19 Ocak 2010, 03:36:09
Gönderen: romanesk
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc