Yeni Konu Açacakların Dikkatine! Yeni Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN KULLANIM KILAVUZU « Duyurular « Yeni Konu Açacakların Dikkatine! Yeni Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler!
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Yeni Konu Açacakların Dikkatine! Yeni Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler!  (Okunma Sayısı 665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« : 19 Temmuz 2007, 21:53:41 »

-Lütfen Arama Yapıldıktan Sonra Konu Ekleyiniz

-Forumda mevcut olan ancak linki çalışmayan konuların aynısından birtane daha açmayınız. Onun yerine linki yenileyiniz.

-Lütfen açacağımız konunun başlığına önce içeriği hakkında bilgi verelim Şarkı ve Şarkıcının adı gibi.

-Tek parcaları Tek Tek Mp3 bölümüne ekleyiniz.

-Forum reklamı kesinlikle yasaktır,forum reklamı yapan üyeler forumdan uzaklaştırılır.

-Lütfen isteklerimizi istek bölümlerine yapalım.
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 18:41:55 Gönderen: Jeogen » Logged

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

manikdepresif

*

Üye No : 5961
Yas : 23
Konu  : 111

= 402
very very mad world

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 27 Haziran 2009, 02:05:07 »

buraya yazmamam gerek aslında ama bikaç bir şey gördüm sitede, hazır aklımdayken yazayım dedim, unutuyorum sonra.

konu açacak arkadaşlar konunun adını yazarken garip gurup karakterler kullanmasalar,  bir büyük bir küçük yazmasalar daha güzel olur. arama konusunda sorun oluyor bu sanırım çünkü. buna dikkat edelim plz.

ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
TEŞEKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
RAPIDSPREAD den nasıl dosya indirilir?  Tıklayınız, görünüz.

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
jeogEN çok sen konuş.. (2) jeoGEnVEZE « 1 2 ... 74 75 » Jeogen 741 26058 Son Mesaj 26 Aralık 2007, 16:08:54
Gönderen: raúl.7
Konu Açacakların Dikkatine! Proje, Tez, Ödevler ve Ders Notları Lecht 0 370 Son Mesaj 08 Şubat 2008, 03:32:24
Gönderen: Lecht
Yeni Yöneticimiz Nefii & Yeni Editörümüz KiRpİ Duyurular « 1 2 3 » Jeogen 25 1844 Son Mesaj 05 Eylül 2008, 12:54:32
Gönderen: NeFii
Yeni Konu Açarken Eklenen Albüm Kapakları Duyurular Jeogen 3 367 Son Mesaj 25 Ağustos 2009, 15:38:00
Gönderen: Nemesis
Yeni Konu Açanlar Duyurular Jeogen 0 236 Son Mesaj 31 Ekim 2009, 10:43:07
Gönderen: Jeogen
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc