yeni uye
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: yeni uye  (Okunma Sayısı 794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ARALIK

*

Üye No : 19287

= 3

Durumum:

« : 11 Aralık 2009, 03:48:34 »

merhabalar
ismim aralik.yeni uyelerinizdenim. inceledim ve bana cazip gelmedigini farkettigim icin Uyelik Iptalimi gerceklestirmek istememe ragmen konu ile ilgili bolumu bulamamis bulunmaktayim. yardiminizi bekliyoruz.

tesekkurler.

Lecht

*

Üye No : 259
Yas : 23

= 9230

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 12 Aralık 2009, 11:46:09 »

cazip derken. ne bekliyordun? zaten üye olmayanlara açık bir içeriğimiz varken böyle bişeyi söylemen şaşırtıcı açıkçası. İstiyorsan nickinin üstünü çizebiliriz onun dışında girmezsin siteye olur biter.

Jg puanı verende 3 kişi varmış ilginç gerçekten. Saçmalamak konusunda üzerimize yok.

mystery

*

Üye No : 418
Yas : 21
Konu  : 34

= 109

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 12 Aralık 2009, 13:27:53 »

cazip derken. ne bekliyordun? zaten üye olmayanlara açık bir içeriğimiz varken böyle bişeyi söylemen şaşırtıcı açıkçası. İstiyorsan nickinin üstünü çizebiliriz onun dışında girmezsin siteye olur biter.

Jg puanı verende 3 kişi varmış ilginç gerçekten. Saçmalamak konusunda üzerimize yok.

3jg puanı konu açan herkese geliyor leç  :n Bu arada aralık konu açacağına özel mesaj ataydın keşke  manyak11 Neyse leç bence üstünü çiz  :n

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

sen yine seni sev
          ben içimde kalayım çekil yolumdan artık ben olayım

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 12 Aralık 2009, 13:54:27 »

Yukarıda sağ tarafta "Çıkış" diye bir buton göreceksin ona tıkladığında üyelik iptalin gerçekleşmekte ha birde hafızandan silmen gerekiyor burayı bir daha gelirsin falan mazallah içeriğimiz cazip değil üzülürsün. Dini bir site mi sandın burayı yoksa adult mu sandın anlamadım? Halbuki içeriğimizle paralel bir tasarıma sahibiz ama sağlık olsun :)

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

onrklc

*

Üye No : 35528

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 14 Şubat 2011, 21:20:11 »

Bende hesabını iptal etmek isteyen kişiye neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz onu anlayamadım. Sayın admin, çıkışı göstermekten ziyade sorumluluğunuz olan "aydınlatma" yükümlülüğünüzü yerine getirerek nasıl iptal etmemiz gerektiğini anlatabilir misiniz çok rica etsem? Hesabımı iptal etmek istiyorum bende.
Siteniz çok güzel olmuş fakat reklam yapılmasını zorunlulukmuş gibi yükletmeniz ne kadar doğru bir yaklaşım tartışılır. İptal etme sebebimde budur. Umarım birisi yardımcı olur.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 17 Şubat 2011, 20:44:51 »

Bende hesabını iptal etmek isteyen kişiye neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz onu anlayamadım. Sayın admin, çıkışı göstermekten ziyade sorumluluğunuz olan "aydınlatma" yükümlülüğünüzü yerine getirerek nasıl iptal etmemiz gerektiğini anlatabilir misiniz çok rica etsem? Hesabımı iptal etmek istiyorum bende.
Siteniz çok güzel olmuş fakat reklam yapılmasını zorunlulukmuş gibi yükletmeniz ne kadar doğru bir yaklaşım tartışılır. İptal etme sebebimde budur. Umarım birisi yardımcı olur.
Üyeliğinizi iptal ettiğimizde herhangi bir farklılık hissetmeyeceksiniz. Üyeliğiniz aktif olsa da pasif olsa da siz buraya gelmedikten sonra biz sizi rahatsız etmeyeceğiz. Üyelik iptali yapınca farklı olarak ne olacağını düşünüyorsunuz?

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Yeni Konu Açacakların Dikkatine! Yeni Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler! Duyurular Jeogen 1 665 Son Mesaj 27 Haziran 2009, 02:05:07
Gönderen: manikdepresif
Facebook Yeni Yüz | Yeni Tema | Face v2.0 | İlk Görüntüler Bilim Kurgu Jeogen 5 1905 Son Mesaj 28 Temmuz 2008, 13:04:16
Gönderen: Jeogen
Yeni Yöneticimiz Nefii & Yeni Editörümüz KiRpİ Duyurular « 1 2 3 » Jeogen 25 1844 Son Mesaj 05 Eylül 2008, 12:54:32
Gönderen: NeFii
Yeni Rakı Fasıl Pop, Arabesk & Fantazi Albümler sanity 9 2164 Son Mesaj 01 Eylül 2009, 15:52:51
Gönderen: etkisiz_eleman
Hayko Cepkin - Yeni Çıkacak Olan Albümünden 3 Yeni Parça | 2009 Rock Albümler « 1 2 » Jeogen 19 3930 Son Mesaj 21 Şubat 2010, 23:02:33
Gönderen: tolga41
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc