/ Hangi telefon markas? daha iyi /
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « jeoGENEL « jeoGEnVEZE «  (Moderatör: just)/ Hangi telefon markas? daha iyi /
Anket
Soru:  Hangi telefon markas? daha iyi
Tabiki nokia - 9 (42.9%)
BenQ-Siemens - 0 (0%)
Sony - 8 (38.1%)
Motorola - 1 (4.8%)
Samsung - 2 (9.5%)
diher bi marka... - 1 (4.8%)
Toplam oy: 21

Sayfa: [1] 2 ... 4   Asagi ittir

Gönderen Konu: / Hangi telefon markas? daha iyi /  (Okunma Sayısı 2342 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CereNN

*

Üye No : 269
Yas : 22
Konu  : 153

= 1310

Durumum:

« : 16 Eylül 2007, 18:11:31 »

Hangi tel markas? daha iyi ? ? ?

BaziLari Seyrederken Hayati En Önden Kendime Bi Sahne Buldum Oynadim... ÖyLe bi RoL VermisLer Ki Okudum Okudum AnLamadMmM....

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Teukros

*

Üye No : 425
Yas : 21
Konu  : 38

= 3332

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 16 Eylül 2007, 18:43:45 »

Sony Ericsson.   karizma

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

XsiR

*

Üye No : 117

= 1509

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 17 Eylül 2007, 00:38:56 »

N0k?a (Benim TeLef0num OLduqu ?çin $eÇmiyom qerçeKten ehu ehu ehu)  :D  :D

!!!  BanLand? SüResiZ !!!

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 17 Eylül 2007, 11:52:04 »

Symbian i?letim sistemi ile 5-0 öne geçen nokia   okkeyy

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

VirusX

*

Üye No : 596

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 17 Eylül 2007, 12:46:40 »

simbian i?letim sistemli telefonlar?nda bile bir y ???n önemli eksi?i ç?kard ??? her yeni modelde görmezden gelmeye devam eden nokia bence çok h?zl? al ???labilen ama hiç de iyi olmayan bir telefon. ?lk f?rsatta de?i?tirece?im. Sony ericcson k790i almay? dü?ünüyorum ama onun d ???nda bence samsung çok daha iyi bir marka.

Teukros

*

= 3332

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 17 Eylül 2007, 20:25:49 »

simbian i?letim sistemli telefonlar?nda bile bir y ???n önemli eksi?i ç?kard ??? her yeni modelde görmezden gelmeye devam eden nokia bence çok h?zl? al ???labilen ama hiç de iyi olmayan bir telefon. ?lk f?rsatta de?i?tirece?im. Sony ericcson k790i almay? dü?ünüyorum ama onun d ???nda bence samsung çok daha iyi bir marka.

Samsung'un dayan?ks?zl?k yönü var.En ufak bir dü?ü?te ekran nam?na bir?ey kalm?yor.

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #6 : 17 Eylül 2007, 20:33:15 »

6630 Symbian x 8 kullan?yorum ve 2 senedir hiçbir sorun yok desem ne dersin Virus   yoo   ihhi Her symbian? almayacaks?n mesela ?uan N73lerde donma sorunu var almadan önce ara?t?r?caks?n  ;) Vista, xp olay? gibi yani telefonun i?lemcisine ram?ne symbian 6 m?  8 mi bak?caks?n ona göre alacaks?n  ;) ?uan benm için favori N95 5MP   rockerr

JgBox nedir?

VirusX

*

Üye No : 596

= 0

Durumum:

« Cevap yaz #7 : 18 Eylül 2007, 13:54:03 »

ben birçok model ara?t?rd?m ama kameras? iyi olan?n i?lem sistemi dü?ük. Darbelere kar ?? dayan?kl? olan?n özellikleri k?s?tl?. Her ?eyi tamamd?r dedi?im bi telefon buluyorum. Onda da tak kullan?labilir haf?za 5 mb yok 20 mb gibi komik rakamlar ki birço?unun da haf?za kart deste?i yok. Olanlarda bile meseal elimde 6600 var ?imdi. Telefon haf?zas? 5 küsur mb. Ee? hal böyle olunca ben 20 mb'lik oyunlar? atam?yorum telefona. Haf?za kart?m yeterli kapasiteye sahip ama 6600'a o ?ekilde atman?n yaln?zca 2 yolu var. 1'i i?e yarar bir dosya yöneticisi, di?eri de pc suite. Ama pc suite de 6600 söz konusu oldu?unda bir sürü estantanesi oluyor ki defalarca denememe ra?men senkronizeyi sa?layabilmi? de?ilim. Ayr?ca birçok popüler oyun en az?ndan benim oynad?klar?m hep jar uzant?l? yani java tabanl? oyunlar. Sony ericcson k790i modeli de java tabanl? ve ses kalitesi çok iyi. 256 mb haf?za kart? hediyeli. telefonun haf?zas? da 60 mb civar?nda. Söz konusu mp3 ve oyun kaliesi ve kapasitesi oldu?u için içine 3.2 mb 16x zoomlu kameray? da koyunca benim favori telefonum oluyor. D ??er yandan benim elmde en sa?lam telefon bile sa?lam kalm?yor çünkjü telefonu bilgisayar gibi kullan?yorum.  :D  :D

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #8 : 18 Eylül 2007, 14:11:21 »

Yaw 20mb l?k java oyunu ç?kt?da benm haberimmi yok   delüü Ngage oyunlar? var benm bildi?im 10-20 mb l?k   :L 6600 çok eski bir teknoloji yaw nerdeyse türürünün ilklerinden..Ama 20 mbl?k dosyay? telefona bluetooth ile atam?yormusun?Gelen msjlar? Haf?za kart?na yönlendirebilirsin böylece direk haf?za kart?na yukler..k790i babam kullan?yor güzel bir telefon benvde be?endim fakat dikkat et joistik ar?zas? sony ericcsonun en büyük problemi ve tamiri çok pahal?  ;) Ama ben symbiandan vazgeçemiyorum mesela geçen bir sözlük program? kurdum Eng-Türk /Türk-Eng Çeviri yap?yor çok ho?uma gitti yaw..Hangi telefonda var boyle bir sistem?Programlar kullan?labilirlik olarak muhte?em ben buyuzden symbianc?y?m  :D

JgBox nedir?

Teukros

*

= 3332

Durumum:

« Cevap yaz #9 : 18 Eylül 2007, 14:21:24 »

Yaw 20mb l?k java oyunu ç?kt?da benm haberimmi yok   delüü Ngage oyunlar? var benm bildi?im 10-20 mb l?k   :L 6600 çok eski bir teknoloji yaw nerdeyse türürünün ilklerinden..Ama 20 mbl?k dosyay? telefona bluetooth ile atam?yormusun?Gelen msjlar? Haf?za kart?na yönlendirebilirsin böylece direk haf?za kart?na yukler..k790i babam kullan?yor güzel bir telefon benvde be?endim fakat dikkat et joistik ar?zas? sony ericcsonun en büyük problemi ve tamiri çok pahal?  ;) Ama ben symbiandan vazgeçemiyorum mesela geçen bir sözlük program? kurdum Eng-Türk /Türk-Eng Çeviri yap?yor çok ho?uma gitti yaw..Hangi telefonda var boyle bir sistem?Programlar kullan?labilirlik olarak muhte?em ben buyuzden symbianc?y?m  :D

Joistik derdi ba?a bela hakikaten.O yüzden diyorum ki w810i edinin.Joistik derdi yok.512 MB haf?za kart? yan?nda hediye ayr?ca 2 GB'ta kadar destekliyor.2.0 MP kameras? var.Uçu? Modu diye bi?ey var ama daha kullanmak nasip olmad?.   :D Tek tu?la müzik özelli?i en güzeli bence+?ekli yeter.   karizma

Sayfa: [1] 2 ... 4   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
SAMSUNG TELEFON ALMAYIN!! Bilim Kurgu karaakbaba 1 381 Son Mesaj 28 Şubat 2008, 18:24:17
Gönderen: Jeogen
Disklerin gücü - Daha hızlı ve daha güvenli PC'ler Bilim Kurgu X 0 221 Son Mesaj 18 Temmuz 2008, 14:24:07
Gönderen: X
Duvarın arkasını gösteren telefon geliyor ! Bilim Kurgu Nemesis 0 332 Son Mesaj 09 Ekim 2008, 16:55:44
Gönderen: Nemesis
TeLefon meLodisi ?? Protesto Edilenler « 1 2 » RocKunzeL 17 1226 Son Mesaj 25 Mayıs 2009, 13:28:13
Gönderen: edu
JeweL Quest DeLuxe Game (Java) TeLefon oyunu Cep Program, Tema, Oyun RocKunzeL 4 3763 Son Mesaj 26 Aralık 2009, 09:10:51
Gönderen: mavixim
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc