my world
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: my world  (Okunma Sayısı 2743 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lener49fi

*

Üye No : 439
Yas : 20
Konu  : 18

= 1

Durumum:

« : 13 Eylül 2007, 12:34:18 »

shakespeare olsayd?m "olmak yada olamamak" de?ilde seni sevmek yada sevmemek derdim
seni sevemk yada sevmemek
ac? verici gerçekleri bilmek
de?i?tirmez asl?nda gerçekleri
hayas?zca beni sevmeni dilemek
bile bile beni sevmeyece?ini
sensiz ya?ant?mda seni beklemek
i?te mesel bu
sensiz ya?ant?mda seni beklemek
bir gün beni sevmeni,olur demeni
hayas?zca ümit etmek
seni sevmek yada sevmemek
i?te bütün mesele nu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sevdi?inin de?il;seni sevenin pe?inde ko?mal?s?n
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Türkiye dünya sava?lar? esnas?nda Irak ve civar? cephelerde 6000 asker kaybetmi?tir

TÜRK?YE TERÖR ?LE MÜCADELEDE 60,000 K ??? KAYBETM ??T?R...

~tekrar dü?ünün~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anti-RapidShare
RapidShare nin sundu?u hizmet kalitesi yüksek  yokyok ama getirmi? oldu?u k?s?tlamar bütün kalitesine gölge dü?ürüyor.
ba?ka bir up-load sitesi kullan?lmas? taraftar?y?m
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2007, 17:32:02 Gönderen: lener49fi » Logged

OnuR

TheraFlu_Forte

*

Üye No : 12702
Konu  : 0

= 0
auf yha xD

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 24 Nisan 2009, 15:42:43 »

bence rapıdın getırdıgı kısıtlamalar tek secenek kendısının oldugunu kanıtlıyor ve herkesı premıum almaya mahkum bırakıyor ....ama mırror lınkte cogaldı artık sorun olmaya bılır....

LêvhêNt

behlül kaçar

*

Üye No : 28399
Yas : 20
Konu  : 4

= 12
Olabilir...

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 08 Temmuz 2010, 02:19:18 »

buda biraz denüşük olmuş gibi  :D

GELİYORUM

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Vader-Reign Forever World 2001 Metal albümler Jeogen 1 355 Son Mesaj 11 Ekim 2007, 19:18:17
Gönderen: Galador
World Of Warcraft'tan Nağmeler Duvar Kağıtları & Profesyonel Fotoğraflar patrioomuerte 0 262 Son Mesaj 12 Haziran 2008, 15:38:08
Gönderen: patrioomuerte
World Of Gypsies - Volume 1 Enstrümantal, Balkan, Etnik, Jazz & Blues Albümler palindrome 4 1074 Son Mesaj 23 Nisan 2010, 16:48:37
Gönderen: alperefe500
Scorpions - World Wide Live (1985) Rock Albümler hyprt 0 350 Son Mesaj 09 Ağustos 2008, 19:12:33
Gönderen: hyprt
Gary Jules - Mad World (Donnie Darko) Dizi, Film ve Reklam Müzikleri njtbcrn 2 405 Son Mesaj 13 Mart 2009, 23:51:16
Gönderen: thefieste
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc