shakespeare olsayd?m "olmak yada olamamak" de?ilde seni sevmek yada sevmemek derdim
seni sevemk yada sevmemek
ac? verici gerçekleri bilmek
de?i?tirmez asl?nda gerçekleri
hayas?zca beni sevmeni dilemek
bile bile beni sevmeyece?ini
sensiz ya?ant?mda seni beklemek
i?te mesel bu
sensiz ya?ant?mda seni beklemek
bir gün beni sevmeni,olur demeni
hayas?zca ümit etmek
seni sevmek yada sevmemek
i?te bütün mesele nu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sevdi?inin de?il;seni sevenin pe?inde ko?mal?s?n
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Türkiye dünya sava?lar? esnas?nda Irak ve civar? cephelerde 6000 asker kaybetmi?tir
TÜRK?YE TERÖR ?LE MÜCADELEDE 60,000 K
? KAYBETM ??T?R...
~
tekrar dü?ünün~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anti-RapidShareRapidShare nin sundu?u hizmet kalitesi yüksek

ama getirmi? oldu?u k?s?tlamar bütün kalitesine gölge dü?ürüyor.
ba?ka bir up-load sitesi kullan?lmas? taraftar?y?m