Son Dakika.. DTP Genel Başkanı askere alındı.. page 2
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Mor Tarzzzz.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Siyaset & Ekonomi « Son Dakika.. DTP Genel Başkanı askere alındı..
Sayfa: 1 [2] 3   Asagi ittir

Gönderen Konu: Son Dakika.. DTP Genel Başkanı askere alındı..  (Okunma Sayısı 1388 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mystery

*

Üye No : 418
Yas : 20
Konu  : 34

= 109

Durumum:

« Cevap yaz #10 : 12 Aralık 2008, 01:43:47 »

:ı  :ı ya bu adama tuvaletleri yıkatsınlar, yerleri süpürsün  :L

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

sen yine seni sev
          ben içimde kalayım çekil yolumdan artık ben olayım

fragile

*

Üye No : 7827
Konu  : 4

= 12

Durumum:

« Cevap yaz #11 : 12 Aralık 2008, 01:45:23 »

'Kaynak olarak gösterdiğin site ne kadarda objektifmiş'  Bunu söylemen  'objektif değilsin' demekle aynı şey jeogen, çünkü o linki oraya ben koydum.
Ayrıca o sitenin antifb sitesi olması objektif olmadığı, bu bilginin yanlış olduğu anlamına gelmez bence.
Doğru bir bilgiyi sitelerinde 'kullandıklarını' gösterir.

Başka Bir Dünya Mümkün

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2028

= 13437
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #12 : 12 Aralık 2008, 01:50:11 »

Ben orda site objektif değil diyorum dolayısı ile senin çıkışınında objektif olmayan bir kaynağa dayanan gereksiz bir çıkış oldugunu vurguluyorum yani direk sana objektif değilsin demek istesem aynen söylerim. Neyse genç insan sanırım alkollusun ya da algılamada aksaklıklar var benim yazdıklarımı ne okuyabiliyosun ne de anlayabiliyosun. Haklısın ne diyim.

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

fragile

*

= 12

Durumum:

« Cevap yaz #13 : 12 Aralık 2008, 02:03:58 »

Senin sorunun kendine çok fazla güveniyor olman, buna da ukalalık denir.
Sürekli beni küçümseyerek bir yere varamazsın, haklı da çıkamazsın.
Site sahibi olduğun için mi böyle rahatsın.
Ben alkollü de değilim, algılarım da gayet iyi. Belki sen alkollüsün.
Algılamak istemeyen sensin bana göre ve önyargılısın.
İşine gelmeyen bir şeyler söylüyor birisi ve sende onu küçümseyerek bir yere varabileceğini düşünüyorsun!

Başka Bir Dünya Mümkün

Jeogen

*

= 13437
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #14 : 12 Aralık 2008, 02:15:28 »

İşime gelmeyen? Bir şey söyleyeyim mi sana ne Aziz Yıldırım ne de başkası umrumda bile değil. Dikkat ettiysen hiçbir mesajımda fanatikliğe hatta hangi takımlı olduğuma dair bir yazı yok. Ben sadece atıp tutan, kulaktan dolma yalan dolan dedikodulara inanıp gelip ahkam kesen kişilere kıl oluyorum. Üstüne alınırsın ya da alınmazsın o senin bileceğin iş ama bu platformda herhangi biri hakkında bilip bilmeden atıp tutamazsın buna izin vermem.

fragile

*

= 12

Durumum:

« Cevap yaz #15 : 12 Aralık 2008, 02:29:10 »

Ben atıp tutmuyorum bir şey paylaştım diğer arkadaş gibi.
Ve neden benimki atıp tutmak da onun ki değil, buna sen mi karar veriyorsun, senin tarafsız olduğun önyargılı olmadığın nerden belli ki ?
N. Demirtaş ile ilgili atıp tutulmasına izin vermişsin ama.. onun doğru olduğu benim paylaştığım bilginin yanlış olduğu senin insiyatifine kalmışsa bu yanlıştır.
İkisi de basında yayınlanmış haberler sonuçda.
Benimde bunu paylaşma hakkım var diğer arkadaş gibi.

Başka Bir Dünya Mümkün

Jeogen

*

= 13437
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #16 : 12 Aralık 2008, 02:40:17 »

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
Sen hürriyet.com.tr ile ezikbilmemne.com u eşit mi tutuyosun? Basın olarak kabul ediyosun yani o çapulcu sitesini? Ya arkadaşım daha uzatmayacağım ben bu konuyu tamam haklısın.

fragile

*

= 12

Durumum:

« Cevap yaz #17 : 12 Aralık 2008, 03:33:55 »

Sayın jeogen, bu konuyu google'a yazarsanız karşınıza bir çok haber çıkar zaten bu da sabah gazetesinden alıntı yapılmış bir haber ;
Hangi sitenin çapulcu olduğuna sizmi karar veriyorsunuz.
Yada siteye göre mi karar veriyorsunuz inanıp inanmayacağınıza.

Gönderilme zamanı: 12 Aralık 2008, 03:25:18
KUZEY Kıbrıs Cumhurbaşkanı M. Ali Talat'a yanıt vermek için 24 saat beklemeyen Genelkurmay, Aziz Yıldırım'la ilgili ısrarla sorulan sorularda aylardır susuyor.
Lig sezonu sonunda Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı'ndan istifa edip Avrupa'ya giderken bu eylemin bir kaçış, sebebinin de, medyanın eline geçen bir dosya olduğu söylenmişti. Uğur Dündar'da olduğu iddia edilen dosyada Yıldırım'ın asker kaçağı olduğunun belgelendiği söyleniyordu. Arkası gelmedi. Yıldırım döndü, istifasını geri aldı, devam etti.
Geçen hafta medyada "Genelkurmay durumu açıklasın" yazıları yeniden yer aldı. Böylesi dallanıp budaklanmış ve türlü çeşitli dedikodulara yol açmış konuyu açığa çıkarmak, bu ülkenin en düzenli kayıtlarını bilgi sayarla tutan Genelkurmay için an meselesiydi.
Aziz Yıldırım askerlik yaptı mı?. Yaptı ise ne zaman, nerede?. Yapmadıysa, niçin?.
Ama bu açıklama tüm sorulara rağmen bugüne dek yapılmadı.
Şimdi Genelkurmay Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na sormak isteriz.
Bu tutumun, Aziz Yıldırım'ın sezon boyu Fenerbahçe Stadı Protokol Tribünü'nde Sayın Genelkurmay Başkanı ve Sayın Kara Kuvvetleri Komutanı ile verdiği samimi pozlarla ilgisi yoktur, değil mi?.

Kısacası bu konu bir çok sitede yer almış ve tartışılmıştır.
Sadece hürriyet gazetesi okuyorsanız haberiniz yoktur.     

Başka Bir Dünya Mümkün

Jeogen

*

= 13437
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #18 : 12 Aralık 2008, 10:01:15 »

Madem sabah gazetesi diyorsun ozaman link verde bakalım. Ben hala bir basın kuruluşu yada internet gazetesi göremedim verdiğin linklerin hepsi amatör siteler. İnanıp inanmamam sizi hiç ilgilendirmez ki zaten böyle çakma kaynaklara inanacak değilim.

helenyxyz

*

Üye No : 550
Yas : 42
Konu  : 18

= 5

Durumum:

« Cevap yaz #19 : 12 Aralık 2008, 20:04:45 »

Çürük raporu alan o kadar çok devlet büyüğü ve tanınmış insan var ki.. R.T. Erdoğan'ın oğlu ve Aziz Yıldırım bunlardan ikisi sadece.

öncelikle nurettin demirtaş bir devlet büyüğü değil,aziz yıldırımda değil bunda bir hem fikir olalım...
sonrada hakkatende çok güzel bir adres vermişin,allahtan takım tutmuyorsun bide tutsan ne olcaktı acaba..
neden her konuda fenerbahçeye saldırma gereği duyduğunuzu anlamış değilim hiç,ama haklısınız okadar büyük bir takım ve okadar büyük bir camiayızki,taraf tutmayanlar bile hazmedemiyor bu büyüklüğümüzü,ne mutlu bize........

TE?EKKÜR BUTONU NEREDE? TIKLA GÖR!
nokta kadar ?eyler için virgül kadar e?ilmem     

Sayfa: 1 [2] 3   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Selçuk Kuli 30 Dakika Mixtape {2008 Yeni..} Dj, Rap & Hip-Hop Albümler bircan 1 297 Son Mesaj 06 Nisan 2009, 18:16:08
Gönderen: hellboyy_81
Bu Bölüm Hakkında Genel Bilgilendirme Jeogen'in Destekledikleri & Protesto Ettikleri Jeogen 0 471 Son Mesaj 10 Aralık 2008, 01:38:54
Gönderen: Jeogen
Son Dakika Metal Albümler sterlicya 2 423 Son Mesaj 27 Aralık 2009, 01:19:37
Gönderen: kuyudan
askere nereye gidiyorsunuz? Tartışalım tygntt 6 486 Son Mesaj 17 Şubat 2010, 00:15:22
Gönderen: tygntt
Sakareller - Beş Dakika Daha (2010) Rock Albümler sterlicya 2 577 Son Mesaj 29 Temmuz 2010, 11:17:55
Gönderen: sterlicya
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc